Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Rucola-roomsoep435m
-
Recept
Paling in 't groen41u15m
-
Recept
Visbitterballen420m
-
Recept
Visbitterballen met kabeljauwfilet430m
-
Recept
Basilicumsaus (bij vis)420m
-
Recept
Bouillabaise, zuidfranse vissoep430m
-
Recept
Rouille, scherpe pepersaus410m
-
Recept
Thaise garnalensoep, tom yam kung425m
-
Recept
Congrio en salsa verde: Paling in peterseliesaus440m
-
Recept
Gekleurde paprika's440m
-
Recept
Romige krabsoep440m
-
Recept
Bouillabaise445m
-
Recept
Waterzooi van kabeljauw450m
-
Recept
Paling diable440m
-
Recept
Aardappel-venkelsoepje met gerookte paling440m
-
Recept
Vissoep met venkel, mosselen en garnalen430m
-
Recept
Visragout415m
-
Recept
Snoekballetjes in dillesaus430m
-
Recept
Vis- en groentensoep420m
-
Recept
Kaassoep425m
-
Recept
Vissoep (Soto ikan)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.