Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Visstoofpotje445m
-
Recept
Visballetjes met bosuitjes41u
-
Recept
Vissoep met rijst en ananas425m
-
Recept
Tong-zalmrolletjes in sausje van waterkers en garnalen425m
-
Recept
Tomaten-preisoep met zalm415m
-
Recept
Makkelijke vissoep430m
-
Recept
Sliptong met wijnsaus435m
-
Recept
Krabsoep440m
-
Recept
Calderata: Visstoofpot41u
-
Recept
Pescado al horno: Zeeduivel uit de oven41u25m
-
Recept
Garnalensaus (voor vis)410m
-
Recept
Gerookte forel met rode grapefruitdressing435m
-
Recept
Forelsoep435m
-
Recept
Zalmfilet met dillesaus en creme fraiche435m
-
Recept
Verliefde gamba's455m
-
Recept
Zalmfilet met groene asperges uit de oven445m
-
Recept
Vis Kabeljauw filet Peking420m
-
Recept
Tahoe dan Taotjo430m
-
Recept
Zalm Cordon bleu415m
-
Recept
Vis Forel gepocheerd425m
-
Recept
Vis Forel gevuld 1425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.