Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de peper, eventueel zonder de zaadjes, in ringetjes, de laoswortel in dunne plakjes en het citroengras in stukjes.
  2. Snijd de helft van de in 4 plakjes.
  3. Breng de met de , de plakjes laos en stukken citroengrasen 1 eetlepel aan de kook en laat de bouillon 15 minuten zachtjes koken.
  4. Voeg de toe en breng de vloeistof weer aan de kook.
  5. Voeg de peperringetjes en de garnalen toe en laat de garnalen door en door warm worden.
  6. Breng de soep op smaak met 1 el , en citroensap.
  7. Garneer met de plakjes .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon en vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
8 kcal
0%32 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise garnalensoep, tom yam kung
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • soepen
  • Thaise garnalensoep, tom yam kung