Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Runderreepjes met sojasaus415m
-
Recept
Orak-arik420m
-
Recept
Saotosoep41u
-
Recept
Char koay425m
-
Recept
Gevulde Chinese kool445m
-
Recept
Bakwan (groenteballetjes)445m
-
Recept
Hartige oliebolletjes41u
-
Recept
Zoete sojawokschotel420m
-
Recept
Rundvlees in bier en bouillon met zure roomsaus420m
-
Recept
Soto Daging430m
-
Recept
Pad Kwaetiau415m
-
Recept
Kruidige kipreepjes met ananas en groenten410m
-
Recept
Met pittig gehakt gevulde tomaten435m
-
Recept
Varkensfiletschotel met oosters tintje425m
-
Recept
Nasi, snel en voordelig430m
-
Recept
Gewokte kipreepjes met ananas en groenten430m
-
Recept
Omeletroletjes met zoetzure groenten41u
-
Recept
Teriyakisteak met lente-uitjes en paksoi430m
-
Recept
Hete kip420m
-
Recept
Zoete soja-wokschotel420m
-
Recept
Nasi met kip435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.