Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zet een grote pan met water op en doe daar de schenkel, kip, piment, laurier, citroenstengel, maggieblokjes, zout, peper, vetsin en laos in.
    Breng dit aan de kook en laat dit tegen de kook aan trekken tot de kip goed gaar is.
    Frituur in de tussentijd de miehoen in gedeeltes in de hete olie (dat moet heel kort anders verbrandt het) en kook de eieren tot ze hard zijn.
    Zeef de soep tot een heldere bouillon en houd deze warm.
    Snipper het kippevlees en snijd de selderij fijn.

    De boullion komt op tafel met negen ingrediënten:
    1-gekookte rijst
    2-hard gekookte eieren
    3-friet chips
    4-gefrituurde miehoen
    5-kippenvleessnippers
    6-fijn gesneden selderij
    7-gebakken uitjes
    8-taugé
    9-sambal

    Doe van al deze negen ingrediënten wat in een soepkom en giet de hete bouillon er overheen.
    Je kan dus eindeloos varieren door meer of minder van bepaalde ingrediënten toe te voegen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chips en sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chips
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chips en sambal
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chips
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
54 kcal
2%216 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saotosoep
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • maaltijdsoepen
  • Saotosoep