Recepten met Sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Sojasaus
-
Recept
Vijfkruidensteak met paprika41u30m
-
Recept
Gebakken rijst met ham, garnalen en prei445m
-
Recept
Kari kari (Runderstoof met groenten)52u45m
-
Recept
Gevuld varkenshaasje met ui555m
-
Recept
Roodbaarsfilet met mosterdsaus440m
-
Recept
Zoetzure kabeljauw met paprika440m
-
Recept
Roergebakken garnalen met peultjes en rode paprika440m
-
Recept
Kip met amandelen41u20m
-
Recept
Anak Domba Taoco (lamsvlees met paprika’s voor kinderen)450m
-
Recept
Pasta met ham en ei430m
-
Recept
Kogelbiefstuk van de grill met gewokte groente430m
-
Recept
Ajam cina lychee (kip met lychees)41u10m
-
Recept
Ikan bungkus (gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi)455m
-
Recept
Khauw Phad415m
-
Recept
Kalfshaas met paprika en sesamzaadjes445m
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Kip met tomaat en paksoi450m
-
Recept
Oosters stoofvlees42u30m
-
Recept
Gemarineerde koteletten41u10m
-
Recept
Wortel en selderijdip415m
-
Recept
Roerbak paddestoelen en tofu420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Sojasaus gebruikt wordt en waar Sojasaus het hoofdingrediënt is.