Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vegetarisch
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
 Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
 Maak de schoon en snipper deze fijn.
 Maak de schoon en snij deze in reepjes.
 Maak de schoon en snij deze in stukjes.
 Pel de en spoel deze even na.
 Fruit de knoflook, , in een beetje .
 Giet er een scheutje water bij, voeg er de , , , gula djawa en de bouillonblok aan toe.
 Voeg de toe.
 Schep het geheel goed door.
 Voeg de door de kruidenmassa.
 Bak de groente half gaar.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Toemis labu siam (roerbak van kruidige sjalotjes en mais)445m Toemis labu siam (roerbak van kruidige sjalotjes en mais)445m
- 
      
      
      Recept
         Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes)445m Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes)445m
- 
      
      
      Recept
         Roerbak asperges420u Roerbak asperges420u
- 
      
      
      Recept
         Falafel van kikkererwten en tuinbonen42u45m Falafel van kikkererwten en tuinbonen42u45m
- 
      
      
      Recept
         Tahu (in plaats van vlees)425m Tahu (in plaats van vlees)425m
- 
      
      
      Recept
         Tahoe boemboe Bali (gesmoorde tahoe in sausje van kokosmelk)445m Tahoe boemboe Bali (gesmoorde tahoe in sausje van kokosmelk)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi en bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi en garnalen
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 1080 kcal | 54% | 4320 kcal | 
| Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |