Ajam gepuk (gefrituurde drumsticks met kokossmaakje)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Vijzel
- Koekenpan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Maak de sjalotjes schoon en snij deze in stukjes.
 Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
 Kneus de sereh en rooster de in een droge koekenpan.
 Maal alle ingrediënten voor de boemboe in een vijzel fijn tot een mooie pasta.
 Kook de kip in het met de boemboe, sereh en daun bijna gaar.
 Voeg de geraspte toe en kook tot de kip gaar is en het verdampt.
 Droog de kip en bak het in hete olie bruin.
 Laat de kip op keukenpapier uitlekken.
 Bak ook de even aan en serveer de kip bestrooid met de .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Ajam Sekali Pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)455m Ajam Sekali Pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)455m
- 
      
      
      Recept
         Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)42u Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)42u
- 
      
      
      Recept
         Drumsticks met aardappeltjes uit de oven41u20m Drumsticks met aardappeltjes uit de oven41u20m
- 
      
      
      Recept
         Saté tempeh (gefrituurde tempeh spiesen)430m Saté tempeh (gefrituurde tempeh spiesen)430m
- 
      
      
      Recept
         Sambal goreng telor petis (pittige gefrituurde eieren)440m Sambal goreng telor petis (pittige gefrituurde eieren)440m
- 
      
      
      Recept
         Ajam Percik (pittig gemarineerde geroosterde kip)455m Ajam Percik (pittig gemarineerde geroosterde kip)455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 52 kcal | 2% | 416 kcal | 
| Vetten | 3 g. | 4% | 24 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |