Recepten met Rode wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met rode wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Rode wijnazijn
-
Recept
Uien-saus430m
-
Recept
Bietensalade42u30m
-
Recept
Bloemkoolsalade455m
-
Recept
Meloen met geitenkaas425m
-
Recept
Chileense gepocheerde forel430m
-
Recept
Koude tomatensoep II41u20m
-
Recept
Opleggen van augurken41u5m
-
Recept
Sperziebonen in uiensaus435m
-
Recept
Zalm met mangosaus435m
-
Recept
Zoetzure uitjes440m
-
Recept
Meloensalade met gorgonzola430m
-
Recept
Vis Forel in roomsaus445m
-
Recept
Veldsla met danish blue415m
-
Recept
Spare-ribsmarinade met gembersiroop en cognac44u10m
-
Recept
Spinazie-speksalade420m
-
Recept
Zelfgemaakte barbecuesaus410m
-
Recept
Vinaigrette410m
-
Recept
Snelle sinaasappelvinaigrette410m
-
Recept
Mosselen410u
-
Recept
Dadels in het zuur41u
-
Recept
Uiencompôte415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Rode wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Rode wijnazijn gebruikt wordt en waar Rode wijnazijn het hoofdingrediënt is.