Recepten met Rode wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met rode wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Rode wijnazijn
-
Recept
Varkenshaas met pittige groente en cashewnoten445m
-
Recept
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)445m
-
Recept
Gulai cumi (gestoofde inktvis)41u
-
Recept
Vegetarische foe yong hai415m
-
Recept
Abon ajam suwir (drooggebakken kippenvlees)445m
-
Recept
Spinaziesalade410m
-
Recept
Cah Jagung Muda (groente in vissausje)450m
-
Recept
Exotische visschotel425m
-
Recept
Licht pikante bloemkool425m
-
Recept
Kipspiesen420m
-
Recept
Couscoussalade410m
-
Recept
Foe Yong Hai Bayam (gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en saus)450m
-
Recept
Pasta met tomaat en paprika430m
-
Recept
Zoete empanada's435m
-
Recept
Zoete couscous430m
-
Recept
Eieren in panangcurry425m
-
Recept
Kidneybonen met ham en crème fraîche420m
-
Recept
Forel aloo gobhi4,745m
-
Recept
Pittige pasta met rucola430m
-
Recept
Exotische dipsaus410m
-
Recept
Pastasalade met zalmfilet410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Rode wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Rode wijnazijn gebruikt wordt en waar Rode wijnazijn het hoofdingrediënt is.