Recepten met Rode wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met rode wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Rode wijnazijn
-
Recept
Bbq mais430m
-
Recept
Saté babi banjar (blokjes varkenshaas in een ketjap sausje)445m
-
Recept
Kalkoenschnitzels met prei en paprika415m
-
Recept
Pizza carnivoor415m
-
Recept
Saté hati (saté van kalfslever)445m
-
Recept
Sambal manis (zoete sambal van lomboks)445m
-
Recept
Bloemkool-gehaktschotel met paprika en kerrie425m
-
Recept
Udang asem manis (garnalen in zoete saus)445m
-
Recept
Udang pedis manis (garnalen met aardappelschijfjes in een pittige saus)445m
-
Recept
Thai beef salad uit L.A420m
-
Recept
Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)445m
-
Recept
Geroerbakt gehakt met kokos415m
-
Recept
Nasi met tofu en ei430m
-
Recept
Varkensvlees met verse ananas440m
-
Recept
Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)42u
-
Recept
Griekse salade420m
-
Recept
Iga bakar bawang (runderribben)445m
-
Recept
Witvis in kerrieroom425m
-
Recept
Kruimelrabarbertaart41u15m
-
Recept
Gulai belung (stoofschotel van groente en makreel)445m
-
Recept
Lamsbout gevuld met gekruide kaas41u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Rode wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Rode wijnazijn gebruikt wordt en waar Rode wijnazijn het hoofdingrediënt is.