Pizza carnivoor

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kneed van het halve pak broodmix, het en de een soepel deeg.
  2. Blijf kneden tot het deeg mooi elastisch is.
  3. Leg het vervolgens in een grote ingevette kom, dek de kom af met vershoudfolie (zorg voor ruimte boven de bol deeg om te rijzen) en laat op een warme plek een half uur rijzen.

    Snij het velletje van de braadworstjes open en maak van de vulling kleine balletjes (formaat soepballetje).
  4. Bak deze in een beetje rondom lichtbruin.
  5. Laat op een stuk keukenrol uitlekken en afkoelen.

    Kneed na een half uur het deeg door en laat nog een keer 20 minuten rijzen.
    Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

    Snij de , de jalapeñopepers en de in plakken.
    Pers de knoflook uit boven een schaaltje en meng de er doorheen.

    Deel de bal deeg in twee delen en rol uit tot dunne ovale lappen deeg, wanneer je aparte pizza's wilt, of rol het deeg uit tot 1 pizzabodem ter grootte van je bakblik.

    Bestrijk de pizzabodem(s) met het -knoflookmengsel, laat een beetje van de rand vrij.
  6. Beleg de pizza met de balletjes, spekjes, sjalot, , jalapeño en .
  7. Strooi de geraspte daar waar geen ligt.

    Bak de pizza's gedurende 10 tot 15 minuten, tot de randen goudbruin en knapperig zijn en de bubbelt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto rosso, mozzarella, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto rosso
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2370 kcal
118%4740 kcal
Vetten
38 g.
54%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza carnivoor