Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Komkommerraita (komkommersalade)440m
-
Recept
Hot curry (vis)450m
-
Recept
Tandoori muchli (geroosterde vis uit de oven)445m
-
Recept
Bloemkool bhaji445m
-
Recept
Saté440m
-
Recept
Gekruide spinazie430m
-
Recept
Courgettes en aardappelen455m
-
Recept
Aloo dum (aardappelcurry)450m
-
Recept
Bhuna gosht (droge biefstukcurry)445m
-
Recept
Calcutta Gosht (rundvleescurry)445m
-
Recept
Vleesschotel Dilpasand450m
-
Recept
Bhoona gosht (lamsvlees)42u15m
-
Recept
Gosht dopiaza (Lamsvlees met uien)42u15m
-
Recept
Pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt)43u
-
Recept
Biryani (rijst met heet gekruid vlees)42u30m
-
Recept
Korma Plau (Lamscurry met rijst)42u25m
-
Recept
Shahi korma (lamscurry)42u20m
-
Recept
Yoghurt Taj-mahal (met pistachenootjes en meloen)445m
-
Recept
Amé Komoeté (eieren in kokossaus)430m
-
Recept
Brinjal pahi (Ingemaakte aubergines)445m
-
Recept
Kruidige zwarte bonen42u45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.