Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Oosters stoofvlees42u30m
-
Recept
Botermalse kipcurry455m
-
Recept
Afrikaanse kip420m
-
Recept
Linzensoep [pikant]445m
-
Recept
Gehaktballetjes met kikkererwten430m
-
Recept
Afrikaanse gehaktballetjes430m
-
Recept
Lasagne met spinazie en ricotta440m
-
Recept
Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus430m
-
Recept
Spruitjesstamppot met gember en geitenkaas3,545m
-
Recept
Hete lamsspareribs41u40m
-
Recept
Oosters stoofvlees42u30m
-
Recept
Couscous uit Jordanie430m
-
Recept
Zwarte bonen chili met kip430m
-
Recept
Kipfilet met sinaasappel en gember430m
-
Recept
Weinkraut – witte kool in witte wijn gestoofd425m
-
Recept
Pikante bulgur420m
-
Recept
Vega empanadas415m
-
Recept
Pastinaaksoep430m
-
Recept
Pittige rode linzensoep420m
-
Recept
Dressing yoghurtmunt410m
-
Recept
Knapperige crackers410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.