Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie450m
-
Recept
Sweet & sour saus430m
-
Recept
Spinazietaart425m
-
Recept
Loempia oedang dan ayam42u
-
Recept
Sajoer Kari Daging Sapi (gekruide groentensoep met rundvlees)41u
-
Recept
Bruine bonensoep veganistisch420m
-
Recept
Ketjap buncis (sperziebonen in ketjap met taugé en pinda's)550m
-
Recept
Ajam pangang bbq of oven430m
-
Recept
Karbonades in ketjap-gembersaus430m
-
Recept
Saus van tomaat en ketjap bij geroosterde of gebakken vis410m
-
Recept
Spitskoolstamppot met ketjap manis430m
-
Recept
Babi ketjap430m
-
Recept
Kip ketjap415m
-
Recept
Kuah Ajam Mie (kippensoep met mie)450m
-
Recept
Peper van tempeh415m
-
Recept
Surinaamse kip44u
-
Recept
Ajam Bali440m
-
Recept
Karbonades met honing/ketjapmarinade450m
-
Recept
Geroosterd varkensvlees41u15m
-
Recept
Satésaus420m
-
Recept
Oengkep ajam (kippenlevertjes)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.