Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Sulawesie440m
-
Recept
Vissalade buffet met kippaté430m
-
Recept
Roergebakken broccoli met biefstuk en wortel415m
-
Recept
Macaroni uit Nederlands-Indië440m
-
Recept
Nasi Goreng Hongkong435m
-
Recept
Tahoe dengan daun bawang (tahoe met bieslook)455m
-
Recept
Indisch Stoofpotje41u
-
Recept
Kruidige uiensoep445m
-
Recept
Hollandse goulash45u
-
Recept
Satéstoof41u30m
-
Recept
Bami met shoarma430m
-
Recept
Kip kerrie met witte rijst430m
-
Recept
Hartige taart met Oosterse roerbak groente31u
-
Recept
Glutenvrije loempia's455m
-
Recept
Mie Dengan Daging Kambing dan Rempah (mie met geitenvlees)41u
-
Recept
Tofu-koolschotel met rijst425m
-
Recept
Groene sambal45m
-
Recept
Oosterse kip met sinaasappelen en cashewnoten435m
-
Recept
Oosterse pasta (voor sporters, redelijk gezond)420m
-
Recept
Hussensmus440m
-
Recept
Indische kip41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.