Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Tahoe uit Oost Java45m
-
Recept
Gemarineerde aubergines voor op de grill410m
-
Recept
Aubergine canape Bali415m
-
Recept
BBQ marinade uit eigen keuken52u
-
Recept
Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen)445m
-
Recept
Pepes Bandeng Diasap (gestoomde makreel pakketjes)445m
-
Recept
Saus voor bij de vis (zeevis)430m
-
Recept
Gado gado speciaal440m
-
Recept
Indische gehaktballetjes415m
-
Recept
Simpele bami420m
-
Recept
Vuur in de pan43u30m
-
Recept
Perai Manis Masam (zoet zure preischotel)445m
-
Recept
Kapucijnerschotel430m
-
Recept
Verrassende Oosterse stamppot (450kcal)430m
-
Recept
Tulband met Chinese kool410m
-
Recept
Roerbakgroente met garnalen430m
-
Recept
Hete bonen41u
-
Recept
Broodje Henkie430m
-
Recept
Draadjesvlees met opperdoes en spruitjes43u
-
Recept
Kiploempiarolletjes420m
-
Recept
Gemarineerde tempé uit de wok425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.