Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Week de ca. 12 uur in 1,5 liter water.
    Doe de stukjes ham lappen in een schaal en roer de ketjap en het erdoor.
  2. Laat het vlees een half uur marineren.
    kook de in ruim een uur gaar.
  3. Smelt tegen het einde van de kooktijd 40 gram in een pan en bak hierin de rondom bruin.
  4. Laat het vlees half met het deksel op de pan in ongeveer 15 minuten gaar worden.
    Smelt de rest van de in een koekenpan en bak hierin de repen knapperig uit.
  5. Neem het spek uit het bakvet en leg in een schaal.
    Fruit de resterende in het bakvet en fruit de uiringen tot ze glazig zijn.
  6. Schep ze eveneens in een schaal.
    Doe ook de andere ingrediënten - preiringen, , en - in aparte schaaltjes
    Giet de af, doe ze in een grote schaal, roer de erdoor, breng op smaak met zout en peper.
  7. Zet de andere schalen en schaaltjes er om heen, met de en de .
25
25
25

Variaties op Kapucijnerschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kapucijnerschotel
VariatieAantalGang
Kapucijnerschotel2Groentegerechten
Kapucijnerschotel met knoflook en spek1Budget
Kapucijnerschotel met appelsalade1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • piccalilly kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en stroop
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in piccalilly
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
625 kcal
31%2500 kcal
Vetten
38 g.
55%152 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kapucijnerschotel