Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Bami met omeletreepjes420m
-
Recept
Sajoer tjampoer41u30m
-
Recept
Oosterse Pasteitjes41u
-
Recept
Spagettini a la tonio420m
-
Recept
Eigen gemaakte gehaktbal430m
-
Recept
Marjon´s stoofvlees44u
-
Recept
Bruine bonensoep van Ria43u
-
Recept
Bami met Satésaus430m
-
Recept
Kip-pinda-groente420m
-
Recept
Gehaktballetjes in zoet-zure saus430m
-
Recept
Indische gehaktschotel425m
-
Recept
Toemis kangkoeng (gebakken groente)440m
-
Recept
Ora-are (gebonden groenten gerecht)445m
-
Recept
Kapucijnerschotel41u
-
Recept
Merpati goreng (gebakken duiven)41u
-
Recept
Duivelspotje53u
-
Recept
Smoor ginjal (mild gekruide niertjes)445m
-
Recept
Chinese tomatensoep430m
-
Recept
Kruidige kleurenrijst/vegetarische nasi430m
-
Recept
Wittekoolschotel met spek440m
-
Recept
Bebek boemboe Bali (eend met Balinese kruiden)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.