Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in kleine blokjes Verdeel de visballetjes in vieren (kan ook zonder deze balletjes).
  2. Snijd de , en de kool.
  3. Snijd de in dunne ringen.
  4. Snipper de en .
  5. Bak de met een beetje magarine.
  6. Als die bijna gaar zijn dan op een hoopje schrapen en even wegzetten.
  7. Kook de mie 5 minuten in 2 liter kokend water.
  8. Slierten met 2 vorken uit elkaar trekken.
  9. Laat de mie uitlekken in een vergiet en sprenkel er een beetje over om het plakken de voorkomen.
  10. Fuit de glazig en doe er de en bij.
  11. Doe er vervolgens het vlees en de visballetjes bij.
  12. Doe er de kruiden bij terwijl u op een laag vuur het geheel goed omschept.
  13. Doe er als laatste de mie bij en bak het geheel op terwijl u goed omschept.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Bami Goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bami Goreng
VariatieAantalGang
Bami Goreng2Miegerechten
Bami Goreng (Thais)1Miegerechten
Nasi of bami goreng speciaal1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en margarine
  • eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bami Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vond de bami heerlijk!
Tineke v. Kasteren 22 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
341 kcal
17%1364 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bami Goreng
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • roerbakgerechten
  • Bami Goreng