Recepten met Hollandse nieuwe
Clupea harengusEen haring is een vis, die het liefst “rauw”en vers van het mes wordt gegeten. De haring wordt onder de vissoorten het meest verkocht. Het is een vrij kleine vis. Een haring is na twee tot drie jaar een volwassen vis. Een volwassen haring van twee tot drie jaar is gemiddeld slechts 20 centimeter lang. De maximale lengte van een haring is ...
Nog veel meer weten over Haring klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met hollandse nieuwe toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Hollandse nieuwe
-
Recept
Risotto a la Raaf450m
-
Recept
Gebakken scholfilet met hollandse garnalen420m
-
Recept
Hollandse garnalen espresso440m
-
Recept
Woksoep met Hollandse groenten420m
-
Recept
Zalmbonbon gevuld met Hollandse garnalen430m
-
Recept
Hollands pannetje445m
-
Recept
Venkelsoep met Hollandse garnalen425m
-
Recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes425m
-
Recept
Terong isi oedang (aubergines gevuld met garnalen)445m
-
Recept
Fruitige garnalencocktail45m
-
Recept
Waterkerssoep met garnaaltjes425m
-
Recept
Garnalen met mosterd-bieslookmayonaise410m
-
Recept
Spinazie met croutons en geitenkaas425m
-
Recept
Campingprutje425m
-
Recept
Meloenshake met kleine garnaaltjes45m
-
Recept
Noedelsoep (350kcal)435m
-
Recept
Voor / tussen gerecht Zalm bonbon420m
-
Recept
Kipfilet met bramensaus445m
-
Recept
Gevulde aardappelen met blauwschimmelkaas uit de oven450m
-
Recept
Aardappel-gehaktspiesjes met dip voor buffet41u
-
Recept
Kabeljauwfilet met knoflookpuree en vleessaus450m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Hollandse nieuwe. Dit zijn zowel recepten waarbij Hollandse nieuwe gebruikt wordt en waar Hollandse nieuwe het hoofdingrediënt is.