-
Ik heb de paprika's gedroogd op de houtkachel, dat gaat goed, 2 dagen dan zijn ze helemaal droog.
Tonnie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Deze manier van "inmaken" is zelfs gevaarlijk! Er kan op deze manier botulisme ontstaan en dat is dodelijk! Dus nooit op olie bewaren!
Geertrui gaf dit recept 4/5 sterren
-
@win
Deze manier van inmaken gaat nooit werken
Het materiaal dat in de pot zit gaat gisten en als je het wat langer laat staan zelfs rotten
Vandaar dat het uit de pot spuit als je deze opent
Echt wecken van paprika’s in de pot met vloeistof en dan in een kokend bad met water voor 30 minuten
Of paprika’s op zuur zetten kan ook een mooie oplossing zijn let op dit is zeer beperkt houdbaar
Jaccor gaf dit recept
2/
5 sterren
-
Precies gedaan wat er staat. Toen ik het potje wilde openen en de deksel net een stukje open had spoot het er al uit en de inhoud begon te schuimen.
10 paprika's naar de gallemiezen. Dacht ook zo iets van lekker spaanse tapa's. Bespaar je de tijd paprika's en dure olie.
Win gaf dit recept 2/5 sterren
-
Ik heb stukjes paprika geweckt.
Werkwijze: Vloeistof om de potjes mee af te vullen, 900 cc water, 100 cc azijn, 3 eetlepels suiker, 1 eetlepel zout. Paprika in stukjes snijden, zaadlijsten verwijderen. Stukjes paprika in schoongemaakte potjes doen. Potjes vullen met de vloeistof, wecken, 40 minuten op 90 graden. Rode en gele paprika blijven het mooist. Groene paprika word een beetje flets.
Ria van der Lugt gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is juist de bedoeling dat de paprikaas in de over in elkaar zakken. Het vel eraf halen in de pot met bv azijn en peper en verhitten tot kookpunt in een grote pan met water. Het recept lijkt op wat men hier in Spanje doet.
Conrad gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dit gaat nooit werkenje wil gepelde paprika's in olie zetten, hierdoor wordt de houdbaarheid niet verlengd!
Jaccor gaf dit recept
2/
5 sterren
-
Toen ik ze uit de oven probeerde te halen zakte ze als plumpuddingen in elkaar. zes paprika's naar de knoppen, daar had ik wel betere dingen mee kunnen doen. Jammer van de paprika's, leek me wel wat met olijfolie. Balen
Emiel gaf dit recept 2/5 sterren
-
Dit is NIET wecken, want dan moet het een tijd ín de pot tegen het kookpunt aan op temperatuur blijven, waardoor bacteriën gedood worden en het product (paprika's) lang houdbaar blijft!
Mars gaf dit recept 5/5 sterren