

Paprika's inmaken
Ingrediënten
- rode, groene of gele paprika's
- olijfolie
- schone pot
- schone plastic zak
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Lekker door salade's en bij pasta's.
Allergenen Informatie
Voor dit paprika's inmaken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Paprika's inmaken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.1 / 10 in 9 recensies
-
Ik heb de paprika's gedroogd op de houtkachel, dat gaat goed, 2 dagen dan zijn ze helemaal droog.Tonnie gaf dit recept op 6 november 2016 5 uit 5 sterren
-
Deze manier van "inmaken" is zelfs gevaarlijk! Er kan op deze manier botulisme ontstaan en dat is dodelijk! Dus nooit op olie bewaren!Geertrui gaf dit recept op 25 mei 2016 4 uit 5 sterren
-
@win Deze manier van inmaken gaat nooit werken Het materiaal dat in de pot zit gaat gisten en als je het wat langer laat staan zelfs rotten Vandaar dat het uit de pot spuit als je deze opent E... Lees reactieJaccor gaf dit recept op 14 november 2014 2 uit 5 sterren
-
Precies gedaan wat er staat. Toen ik het potje wilde openen en de deksel net een stukje open had spoot het er al uit en de inhoud begon te schuimen. 10 paprika's naar de gallemiezen. Dacht ook zo iet... Lees reactieWin gaf dit recept op 14 november 2014 2 uit 5 sterren
-
Ik heb stukjes paprika geweckt. Werkwijze: Vloeistof om de potjes mee af te vullen, 900 cc water, 100 cc azijn, 3 eetlepels suiker, 1 eetlepel zout. Paprika in stukjes snijden, zaadlijsten verwijdere... Lees reactieRia van der Lugt gaf dit recept op 7 oktober 2013 5 uit 5 sterren
-
Het is juist de bedoeling dat de paprikaas in de over in elkaar zakken. Het vel eraf halen in de pot met bv azijn en peper en verhitten tot kookpunt in een grote pan met water. Het recept lijkt op wat... Lees reactieConrad gaf dit recept op 5 augustus 2013 5 uit 5 sterren
-
Dit gaat nooit werkenje wil gepelde paprika's in olie zetten, hierdoor wordt de houdbaarheid niet verlengd!Jaccor gaf dit recept op 24 september 2012 2 uit 5 sterren
-
Toen ik ze uit de oven probeerde te halen zakte ze als plumpuddingen in elkaar. zes paprika's naar de knoppen, daar had ik wel betere dingen mee kunnen doen. Jammer van de paprika's, leek me wel wat m... Lees reactieEmiel gaf dit recept op 23 september 2012 2 uit 5 sterren
-
Dit is NIET wecken, want dan moet het een tijd ín de pot tegen het kookpunt aan op temperatuur blijven, waardoor bacteriën gedood worden en het product (paprika's) lang houdbaar blijft!Mars gaf dit recept op 14 maart 2012 5 uit 5 sterren