Allergie informatie: Wijngaardslakken met walnoten en parmaham in kruidenboter
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje wijngaardslakken (inhoud 12 stuks)
- 4 plakjes dunne parmaham
- 12 stuks gepelde halve walnoten
- kruidenboter
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Tofu met wokgroenten Tofu met wokgroenten
 Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
 2 porties - 20 minuten
 Vegetarisch - geertjeweiland
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Witlofsalade met eiersalade Witlofsalade met eiersalade
 Met witlof en eiersalad uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Wijngaardslakken met walnoten en parmaham in kruidenboter
- Allergieen informatie





