Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wijngaardslakken met walnoten en parmaham in kruidenboter recept
Wijngaardslakken met walnoten en parmaham in kruidenboter recept

Wijngaardslakken met walnoten en parmaham in kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blikje wijngaardslakken openen en eventueel vocht laten uitlekken. De plakken parmaham in 3 stukken snijden. Op ieder stuk een wijngaardslak leggen, daarop een walnoothelft leggen en de parmaham oprollen. Leg iedere plak opgerolde, gevulde parmaham in de ovenvaste schaal en bestrijk ze allemaal goed met kruidenboter. Oven voorverwarmen op 200 draden C. De gevulde parnahamrolletjes in ca. 10 minuten gaar laten worden.

Serveersuggesties

Je kunt de kruidenboter ook vervangen door 2 theelepels echte boter, 6 theelepels sauce Hollandaise en dillekruid met elkaar te mengen. Deze saus over de rolletjes gieten en bestrooien met geraspte parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wijngaardslakken met walnoten en parmaham in kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven