Allergie informatie: Taartjes met spinazie en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 taartvormpjes Ø 12 centimeter
- boter om in te vetten of bakpapier
- 4 plakjes bladerdeeg
- 100 gram pijnboompitten
- 200 gram spinazie
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 gram gerookte zalm
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 ei
- 125 milliliter crème fraîche
- 2 eetlepels fijngehakte dille
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Tofu met wokgroenten Tofu met wokgroenten
 Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
 2 porties - 20 minuten
 Vegetarisch - geertjeweiland
 Zalmbonbon Zalmbonbon
 Met zalm en kruidencrem uit Nederland
 4 porties - 22 uur
 Voorgerechten - maytie
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Taartjes met spinazie en gerookte zalm
- Allergieen informatie





