Allergie informatie: Taartjes met spinazie en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 taartvormpjes Ø 12 centimeter
- boter om in te vetten of bakpapier
- 4 plakjes bladerdeeg
- 100 gram pijnboompitten
- 200 gram spinazie
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 gram gerookte zalm
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 ei
- 125 milliliter crème fraîche
- 2 eetlepels fijngehakte dille
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Taartjes met spinazie en gerookte zalm
- Allergieen informatie