Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taartjes met spinazie en gerookte zalm recept
Taartjes met spinazie en gerookte zalm recept

Taartjes met spinazie en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet de vormpjes in met wat boter, bekleed ze met het bladerdeeg, snijd de randen bij en zet de vormpjes in de koelkast.
Of bekleed de vormpjes met bakpapier (op de bodem). Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met een anti-aanbaklaag omscheppend tot ze goudbruin zijn. Laat ze op een bord afkoelen. Was de spinazie en laat het goed uitlekken. Verhit de olie in een pan en laat de spinazie omscheppend slinken. Laat zoveel mogelijk vocht verdampen. Laat de spinazie afkoelen en druk het droog. Hak de groente grof en snijd de zalm in reepjes. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het paneermeel over de met deeg beklede vormpjes, verdeel er de spinazie over en bestrooi met de pijnboompitten. Klop het ei los met de crème fraîche, de dille en wat zout en peper en verdeel dit mengsel over de spinazie en verdeel daarover de zalm. Zet de taartjes ± 20 minuten in de warme oven. Serveer warm of lauwwarm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taartjes met spinazie en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven