Allergie informatie: Provençaalse tomatensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rijpe tomaten
- 2 (zoete) uien, gesnipperd
- 3 worteltjes, in dunne plakjes
- 1 stengel bleekselderij
- 1 grote teen knoflook, gehakt
- brede reep sinaasappelschil, zonder het wit, in piepkleine blokjes
- 1 takje verse tijm
- draai uit de molen van gedroogde chilipepers
- 0,25 theelepel venkelzaadjes
- 1 laurierblaadje
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 liter water
- zout naar smaak
- plukje saffraandraadjes
- 1 theelepel suiker
- handje kleine pasta
- 2 eetlepels peterselie, gehakt
- 4 eetlepels verse basilicum, in reepjes
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Tomatensoep 2
Met ui, gepelde tomaten en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - lucyvader - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Koude tomatensoep met avocado
Met tomaten, bosuitjes en avocado uit Nederland
4 porties - 1 uur en 35 minuten
Soepen - lucyvader - Tomatenijsjes
Met tomatensoep, water en komkommer uit Nederland
4 porties - 4 uur en 20 minuten
Koud - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Provençaalse tomatensoep
- Allergieen informatie