Recensies van Klassieke kippensoep
Terug naar Klassieke kippensoepRecensies
-
@ edamharry Dit zijn twee recepten die versleuteld zijn naar 1 Maar zou eerst maar eens een hele kip nemen Deze even in de oven garen ongeveer 1,5 uur op 80 graden Dan de kip in de pan met aangebakken ui en knol en andere smaakmakers toevoegen Dan het geheel met een liter of 3 water een uur of 8 laten trekken De kip uitnemen en plukken Snijd de rest van de venkel in dunne reepjes en de stengel bleekselderij in plakjes. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Haal de kip uit de pan en zeef de bouillon. Voeg de reepjes venkel, bleekselderij en de champignons toe aan de bouillon. Laat op laag vuur nog 15 minuten zachtjes door koken tot de groenten gaar zijn Voeg het vlees van de kip toe en verwarm het geheel goed door Als je het zo klaar maakt, heb je een heerlijke soep
-
Ik neem aan dat bij het bakken `het bovenste gedeelte van de venkelknol en voeg dit toe voor 2 uur met de kippenbouten, laurierblaadjes, selderij en kruidnagels.´ dat dit toch geen 2 uur moet bakken? Het moet daarna ook nog eens 1,5 uur koken. Moet het geen 2 minuten zijn?