Allergie informatie: Andalusische velouté
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 liter gevogeltefond
- 2 uien
- 2 wortelen
- 1 selderijstengel
- 1 klein potje tomatenpuree
- bloem
- boter
- garnituur:
- 40 gram rijst
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
- 1 eidooier
- 100 cc room
Meer Recepten
- Peterselie-saus
Met veloute-saus, peterselie en citroensap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Aurora-saus
Met aurora-saus en tomatensau uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Mosterd-saus
Met veloute-saus, dyon mosterd en citroensap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Polonaise-saus
Met mierikswortel, veloute-saus en suiker uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Allemande-saus
Met veloute-saus, bouillon en eierdooiers uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Andalusische velouté
- Allergieen informatie