Allergie informatie: Koolsalade met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 stuk spitskool
- 300 gram gekookte kipfilet
- 2 stuks geraspte wortels
- 1 stuks paprika, in reepjes
- 1 stuks chilipeper, in ringetjes
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels donkere sojasaus
- 50 gram geschaafde amandelen
- 1 theelepel zout
- 1 snufje vet-sin
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardTofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweilandRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkOud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Koolsalade met kip
- Allergieen informatie