Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koolsalade met kip recept
Koolsalade met kip recept

Koolsalade met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf de kool en blancheer deze in kokende water gedurende 1 minuut. Dompel de kool direct in koud water, laat hem uitlekken en dep hem droog. Pluk de kip in reepjes. Leg de kip in het midden van een schotel. Daaromheen een ring van kool en dan een ring van wortel. Bestrooi het geheel met de geschaafde amandelen. Maak een dressing van de overige ingrediŽnten en geef deze apart bij de salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koolsalade met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven