Allergie informatie: Briouats van filodeeg met aardappel en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- filodeegvellen
- 1 eigeel
- 180 gram gesmolten roomboter
- voor de vulling:
- 2 grote aardappelen
- 8 puntjes "la vache qui rit"-smeerkaas
- 2 eetlepels fijngehakte platte peterselie
- zout, zwarte peper en komijnpoeder naar smaak
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardTofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweilandPilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijkRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Briouats van filodeeg met aardappel en kaas
- Allergieen informatie