Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Briouats van filodeeg met aardappel en kaas recept
Briouats van filodeeg met aardappel en kaas recept

Briouats van filodeeg met aardappel en kaas


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Was de aardappelen en kook ze in de schil tot ze gaar zijn. Verwijder dan de schil en wrijf de aardappelen in een zeef tot puree. Doe de puree in een kom, tezamen met de puntjes smeerkaas, de gehakte peterselie en zwarte peper, zout en komijnpoeder naar smaak. Vermeng alles goed met elkaar. Knip het filodeeg in lange, rechthoekige repen. Besmeer de repen filodeeg met de gesmolten roomboter. Schep lepels vulling op de uiteinden van de repen filodeeg en vouw er driehoekige briouats van. Besmeer de briouats met losgeklopt eigeel en leg ze op een met bakpapier bedekt bakblik. Bak de briouats in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden C. goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit briouats van filodeeg met aardappel en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Briouats van filodeeg met aardappel en kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 4 recensies

  • Heel leuk recept maar hoe lang op 200 C?
    Sandra gaf dit recept op 24 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Hoi Amber, hoeveel stuks krijg je uit de Briouats van filodeeg met aardappel en kaas?
    Anna gaf dit recept op 25 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Nee, ben geen Marokkaanse maar getrouwd geweest met een Marokkaan, dus vandaar. groetjes, AMBER
    Amber gaf dit recept op 10 december 2010 3 uit 5 sterren
  • Lekkere recepten!!! compimenten. ben je zelf marokkaans?vond amber niet egt een arabiche naam. Ik ben pas nieuw op de forum :D
    Lilly_italia gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven