Allergie informatie: Zoete rijsttaart met speculaaskruidenbodem
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bruine basterdsuiker
- 200 gram koude boter, in blokjes
- 300 gram bloem
- 1 eetlepel speculaaskruiden
- 1 losgeklopt ei
- 1 vanillestokje
- 1 liter volle melk
- 100 gram suiker
- 150 gram dessertrijst
- 2 eieren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Zoete rijsttaart met speculaaskruidenbodem
- Allergieen informatie