-
Ik heb de basiscake 250 gram bio speltbloem 250 roomboter 250 suiker 1/2 zakje vanillesuiker 1 eetlepel koek en speculaaskruiden & een 1/2 zakje bakpoeder gebruikt laat de cake 1.30 uur in de oven garen
op 180 graden
Nicole gaf dit recept 4/5 sterren
-
Heerlijke cake, plantaardige olie vervangen door roomboter (alleen tarwe intolerant)
Bij de rietsuiker nog vanillesuiker gedaan(2 zakjes)
Gerja gaf dit recept 4/5 sterren
-
Heel lekker ik heb allergieën {melk en tarwe} dus dit is fantastisch voor mij
Janne gaf dit recept 4/5 sterren
-
Gebruik in plaats van rietsuiker eens palmsuiker.
Een hele goede vervanger van gewone (ongezonde) (riet)suiker en ook nog veel lekkerder.
Ingrid gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ga de basic cake maken
Astrid Perrenet gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wauw ideaal als je geen normaal bloem in huis hebt!
Naomi gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dankjewel voor de recepten. Heb allergieën voor melk en suikers en kan geen tarwe verdragen maar wel spelt.
Gerda Smits gaf dit recept 5/5 sterren