Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speltbloem basis cake recept
Speltbloem basis cake recept

Speltbloem basis cake


Ingrediënten


22

Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 160 graden celsius.
Meng de bloem met de bakpoeder.
Roer de suiker met de olie schuimig. Voeg 1 voor 1 de eieren toe. Steeds goed roeren. Op het laatst de bloem beetje voor beetje toevoegen. Als je een mooi glad beslag hebt, het ingevette en met bloem bestoven bakblik vullen en in het midden van de oven ongeveer een uur en kwartier bakken. Controleer met een satť-prikker of breipen of de cake gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit speltbloem basis cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Speltbloem basis cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 7 recensies

  • Ik heb de basiscake 250 gram bio speltbloem 250 roomboter 250 suiker 1/2 zakje vanillesuiker 1 eetlepel koek en speculaaskruiden & een 1/2 zakje bakpoeder gebruikt laat de cake 1.30 uur in de oven gar... Lees reactie
    Nicole gaf dit recept op 6 maart 2017 4 uit 5 sterren
  • Heerlijke cake, plantaardige olie vervangen door roomboter (alleen tarwe intolerant) Bij de rietsuiker nog vanillesuiker gedaan(2 zakjes)
    Gerja gaf dit recept op 22 januari 2017 4 uit 5 sterren
  • Heel lekker ik heb allergieŽn {melk en tarwe} dus dit is fantastisch voor mij
    Janne gaf dit recept op 8 augustus 2016 4 uit 5 sterren
  • Gebruik in plaats van rietsuiker eens palmsuiker. Een hele goede vervanger van gewone (ongezonde) (riet)suiker en ook nog veel lekkerder.
    Ingrid gaf dit recept op 19 juni 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik ga de basic cake maken
    Astrid Perrenet gaf dit recept op 1 maart 2014 5 uit 5 sterren
  • Wauw ideaal als je geen normaal bloem in huis hebt!
    Naomi gaf dit recept op 11 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Dankjewel voor de recepten. Heb allergieŽn voor melk en suikers en kan geen tarwe verdragen maar wel spelt.
    Gerda Smits gaf dit recept op 14 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven