Allergie informatie: Zeeuwse rijsttafel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 1 pak rijst
- 1 blik kapucijners
- 1 blik bruine bonen
- 6 grote speklappen
- vleesjus voor 4 personen
- 0,5 kilo rugspekblokjes (kaantjes)
- 1 pot piccalilly
- 1 pot Amsterdamse uien
- 1 pot augurken
- 1 kilo grote uien
- sambal
- voor het kruiden van de speklappen:
- mosterd
- pesto
- tijm
- rozemarijn
- kerrie
- De bijgerechten die op tafel komen te staan:
- gesnipperd uitje
- piccalilly
- Amsterdamse ui
- sambal
- augurk
Meer Recepten
- Komkommersalade voor bij de rijsttafel
Met komkommer, rode ui en sambal oelek uit China
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - breemer - Hollandse rijsttafel met bruine bonen en spek
Met rijst, bruine bonen en zoute spek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - harwoon - Mosselen uit de Languedoc
Met zeeuwse mosselen, knoflook en droge witte wijn uit Frankrijk
2 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - JACDIELIS - Surinaamse rijsttafel
Met kip, rijst, knoflook uit Suriname
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - kompaantje
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Zeeuwse rijsttafel
- Allergieen informatie