Allergie informatie: Pepernoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- 140 gram bruine basterdsuiker
- 1/2 theelepel zout
- 1/2 zakje bakpoeder
- 3 theelepels speculaaskruiden
- 150 gram zachte boter
- 5 eetlepels melk
- 2 eetlepels stroop
- extra: oven
Meer Recepten
- Zwartepieten ijs
Met chocoladeijs, pepernoten en schuimbanaantjes uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Speciale gelegenheden - sacha - Echte pepernoten
Met honing, ei en bakmeel uit Nederland
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Sinterklaas - chrisgovers - Pepernoten ijs
Met vanilleijs, pepernoten en chocoladevlokken uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - ma-griet - Pepernoot bavarois
Met melk, gelatine en pepernoten uit Nederland
4 porties - 3 uur
Nagerechten - chefcook - Sint en Piet vla met speculaasroom
Met vanille vla, chocoladevla, pepernoten uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Pepernoten
- Allergieen informatie