Allergie informatie: Romige likeurkoffie
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram pure chocolade (70% cacao)
- 1 liter sterke kofie
- 2 eetlepels bruine suiker
- 250 milliliter romige whiskylikeur (bijvoorbeeld Baileys)
- 200-250 milliliter slagroom
- 1 eetlepel suiker
- 0,5 theelepel cacao
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Thaise runderpoulet met groene curry
Met runderpoulet, groene curry en hoisinsaus uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Romige likeurkoffie
- Allergieen informatie