Allergie informatie: Rouille, scherpe pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode spaanse peper
- 3 teentjes knoflook
- 2 sneetjes witbrood zonder korst
- 0,75 deciliter visbouillon
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 0,75 deciliter olijfolie
- zout
Meer Recepten
- Rundvlees met rodewijn/pepersaus
Met rundvlees, paprika en rode wijn uit Nederland
4 porties - 5 uur
Ovenschotels - yvdgronde - Thaise Groene Pepersaus
Met pepers, thaise vissaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Rouille
Met paprika, witbrood, basilicum uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Pepersaus
Met groene peper, tomaat en knoflook uit Filippijnen
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Pittige pepersaus
Met madame jeanette peper, basilicum en ui uit Kameroen
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - chris1975
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Rouille, scherpe pepersaus
- Allergieen informatie