Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rouille, scherpe pepersaus recept
Rouille, scherpe pepersaus recept

Rouille, scherpe pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de peper schoon, verwijder eventueel de zaadjes (deze zijn het scherpst) en snijd de peper in smalle ringetjes. Pel de knoflookteentjes. Wrijf de peper en de knoflook fijn in de vijzel. Snijd het brood in blokjes. Pureer het brood met de bouillon, de knoflook-peperpasta en de tomatenpuree in de foodprocessor. Voeg, terwijl de machine draait, druppelsgewijs de olie toe en laat de machine draaien tot de saus goed gemengd is. Breng de saus op smaak met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rouille, scherpe pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven