Allergie informatie: Allemande-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 liter Velouté-saus (zie mijn recept)
 - 2 1/2 deciliter bouillon
 - 2 1/2 deciliter droge witte wijn
 - 2 eierdooiers
 
Meer Recepten
Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman
Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
 - Recept
 - Sauzen en marinades
 - Allemande-saus
 - Allergieen informatie
 




