Allergie informatie: Harissa
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram gedroogde rode pepers
- 5 tenen knoflook
- 0,5 dessertlepel gemalen koriander
- 1 theelepel karwijpoeder
- 0,5 dessertlepel zout
Meer Recepten
- Harissa
Met spaanse peper, knoflook en olijfolie uit Tunesie
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met rode peper, knoflook, koriander uit Tunesie
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - toineke - Milde harissa
Met paprika, spaanse peper en knoflook uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met chilipeper, knoflook en ketoembar uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Harissa
Met rode chilipepers, knoflook en koriander uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - qwerty129