Allergie informatie: Harissa
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 stuks fijngewreven gedroogde chilipepers
- 3 teentjes fijngewreven knoflook
- 0,5 theelepel zout
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 2 theelepels ketoembar
- 1theelepel djinten
- 1 theelepel gemalen karwijzaad
Meer Recepten
- Harissa
Met spaanse peper, knoflook en olijfolie uit Tunesie
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met rode peper, knoflook, koriander uit Tunesie
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - toineke - Milde harissa
Met paprika, spaanse peper en knoflook uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met rode pepers, koriander en knoflook uit Tunesie
4 porties - 45 minuten
Sambals - amber - Harissa
Met rode chilipepers, knoflook en koriander uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - qwerty129