Allergie informatie: Peren met chocoladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rijpe peren (bijvoorbeeld Conferance)
- sap van 0,5 citroen
- 350 milliliter dessertwijn (bijvoorbeeld beaumes de Venise)
- 175 milliliter water
- 1 vanillestokje gespleten
- voor de chocoladesaus:
- 175 gram pure chocolade, in stukjes
- 75 milliliter water
- 4 eetlepels volle room
- vanilleroomijs
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Peren met chocoladesaus
- Allergieen informatie