-
Met die hemelse modder eet je dus liefst 3 of 4 rauwe eieren. Kan dat weer wel qua de waarschuwingen voor salmonella?
Mia Schoon gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heeeeeerlijk! Ik had het nog nooit zelf gemaakt, wel vaker gegeten. Dit is gewoon een simpel basic recept, zonder poespas-ingrediënten, precies het recept waarnaar ik op zoek was. Helaas werd het eidooier-chocola-mengsel een vaste massa, maar als me dat de volgende keer weer gebeurt, dan pas ik de tip van Fiona toe. Overigens was de modder er niet minder lekker om.
-
Ik heb het nog niet gemaakt maar het lijkt me echt heerlijk.
Johanneke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb het niet kunnen laten om toch van die chocola te snoepen! :) Maar het is echt he...mels!
staat nu in de koelkast. Bedankt voor het recept!
Marit gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dit recept is zoooooooooooooooooooo goed, maak het een aantal keer per jaar. Dit jaar met de pasen weer, omdat onze vrienden er ook weer zin in hebben :-)
Linda gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk, ooit eens uitgeprobeerd, MOEST nu kerstdessert worden.
Jannie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Lekker! En goed uitgelegd
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is raadzaam de gesmolten chocolade eerst even af te laten koelen voordat je deze bij het eigeel doet. Dit voorkomt dat het geheel gaat schiften.
Hilbert Jan-Paul gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ja het is heerlijk toch!
Sem gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb dit als klein meisje gegeten in een restaurant ergens bij Schagen en deze serveerde de 'modder' op een enorm chocolade kastanjeblad. Dat voor je recept, lang naar gezocht :)
Shirley gaf dit recept 4/5 sterren
-
Als ja na het toevoegen van de eidooiers een vast masaa krijgt, moet je er melk of water aan toevoegen. Dan word het weer smeuiig.
Fiona gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het kan ook aleen met puur en dan een beetje suiker bij de slagroom mensen dat kan ook.
Bezoeker gaf dit recept 2/5 sterren
-
Bedankt voor dit recept! Het is gelukt en het smaakt heerlijk!
Goede uitleg, leuk geschreven!
Anne-Marie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wat ook een erg lekker effect geeft is om de schocolade in een klein kopje koffie te laten smelten en dan verder gewoon het recept volgen. Zo eten wij hem altijd.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren