Allergie informatie: Pittige bapao met gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 300 milliliter lauw water
- 1 zakje gist
- 2 theelepels suiker
- vulling:
- 450 gram h/h gehakt
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- halve paprika kleur naar keuze
- 1 groene pepertje
- 1 madame Jeanette
- 1 theelepel kurkuma
- snuf paprika poeder
- snuf witte peper
- beetje gehakt kruiden
- klein blikje tomaten puree
- een snufje gember
- 1 ei
- 1,5 eetlepel bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Kinderen
- Tussendoortjes
- Pittige bapao met gehakt
- Allergieen informatie