Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige bapao met gehakt

  • voor het deeg:
  • 500 gram bloem
  • 300 milliliter lauw water
  • 1 zakje gist
  • 2 theelepels suiker
  • vulling:
  • 450 gram h/h gehakt
  • 2 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • halve paprika kleur naar keuze
  • 1 groene pepertje
  • 1 madame Jeanette
  • 1 theelepel kurkuma
  • snuf paprika poeder
  • snuf witte peper
  • beetje gehakt kruiden
  • klein blikje tomaten puree
  • een snufje gember
  • 1 ei
  • 1,5 eetlepel bloem


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven