Allergie informatie: Konijnenbout met rode port en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 konijnenbouten
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- zout
- 5 eetlepels olijfolie
- 5 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel majoraan
- 3 theelepels maizena
- 3 eetlepels rode port
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijnenbout met rode port en knoflook
- Allergieen informatie